Inaktiv platsannons

Spontanansökan Lagermedarbetare DC JYSK Sverige i Nässjö

Om tjänsten

JYSK Distributionscenter i Nässjö (DCN) är ett högteknologiskt lager med distribution till över 200 butiker och e-handelskunder i Sverige och Finland. Lagret består av tre höglager samt manuella områden med en total yta av ca 67 000 m2 och med plats för ca 170 000 pallplatser. Dessutom har vi idag externlager med en total yta av ca 35 000 m2. Hos oss möter du 21 kranrobotar som hantera lastbärare från 130 000 pallplatser i våra tre helautomatiserade hög lager, vi har ett kilometerlångt automatiserat conveyor- system genom enheten.

Jobbeskrivning

Du får arbeta i team med fantastiska kollegor som har kunden i fokus. I daglig drift plocka och packa varor till butik och e-handelskunder med hög kvalité.

Du är engagerad och

arbetar efter vårt motto SEAMLESS AND CLOSER TO THE CUSTOMERSom anställd i JYSK är det en naturlig del av jobbet att leva efter JYSK Values Köpman, Kollega och Kåranda. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du får arbeta i en arbetsmiljö där vi sätter din säkerhet först.

Kravspecifikation

  • Vi förväntar oss att du gillar att arbeta i team och har kundfokus.
  • Gillar tempo och bidra till förbättringar
  • Truckkort
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
     

Ytterligare information

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2900 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nässjö
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej