Inaktiv platsannons

Video Content Manager (Deltid) i Sweden

Gotain är ett snabbt växande e-handelsföretag inom inredningsbranchen som erbjuder skräddarsydda gardiner enkelt. Som en del utav Gotain-teamet jobbar du i en inspirerande miljö med högt tempo mitt i centrala Stockholm. Våra kunder är allt ifrån stora återförsäljare som Åhlens till privata kunder i hela Europa, och vi jobbar ständigt mot att hitta nya spännande marknader! Hos oss finns möjligheter att växa och vara med och forma dina arbetsuppgifter, och du kommer få stort ansvar i rollen.

Om tjänsten

Vi på Gotain söker en positiv och kreativ person som trivs i en startup-miljö för spännande video-projekt!

Du kommer vara ansvarig för att skapa och designa marknadsföringsmaterial i rörligt format, exempelvis till sociala medier, banners och annonsering. Vi har stor tillgång till vackra miljöer och inspirerande hem, som vi drömmer om att fånga på video tillsammans med dig!

Vi erbjuder en tjänst som är flexibel i sin utformning, vare sig det gäller frilansarbete på timme, en deltids-tjänst eller på projekt-basis. För oss är det viktigaste inte din erfarenhet utan din känsla för video och redigering, och vi vill gärna se din portfolio.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Traineeship
Typ av jobb
Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Online marketing | Deltidsjobb | Traineeship | Universitet/Högskolestudier