Inaktiv platsannons

Junior Affärsutvecklare & Projektledare i Sweden

Yta.se är Stockholms främsta förmedlingsplattform för kontor. Vi hjälper företag med att hitta nya hem genom att hjälpa dem från start till slut i processen att söka och hyra kontor. Vi kombinerar servicegraden av professionella rådgivare med innovativ teknik som gör processen skalbar och digitaliserad. Idag är vi mitt i en kraftig expansionsfas med en etablerad produkt och 11 anställda, med målsättningen att fortsätta växa på alla fronter för att möta en kontorsmarknad i förändring.

Om tjänsten

Ta chansen att axla ett spännande projekt som kommer att förändra och effektivisera fastighetsbranschen inom ett snabbväxande startup!

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom projektledning, sälj och affärsutveckling. Rollen innebär att driva utvecklingen av samt administrera en nyutvecklad produkt för att effektivisera förmedlingen av co-working och kontorshotell, en exploderande marknad! Denna produkt är den största framtidssatsning som vi på yta.se gör för tillfället och den kommer att ha en stor inverkan på vår verksamhet framöver. Din roll kommer att innehålla projektledning, produktutveckling, kundrelationer samt arbete för att förankra användning av produkten internt i teamet.

Hur ser dina arbetsuppgifter ut?

  • Ha kontakt och bygga relationer med de olika coworking-operatörerna i Stockholm och se till att de kontinuerligt förser oss med deras aktuella utbud

  • Ansvara för och driva den tekniska utvecklingen av produkten tillsammans med bolagets produktchef 

  • Administrera tjänsten och sköta löpande arbete

  • Synliggöra och och koordinera med företagets säjlteam kring hur produkten används samt utvecklas framåt

 

Som person är du troligen nyexaminerad inom marknadsföring, ekonomi eller är i början av din karriär inom liknande affärsområden. Som person trivs du i en snabbrörlig miljö, är van att ta ansvar, samt är organiserad. Du trivs med digitala verktyg och är van vid att arbeta effektivt. Då vi är ett litet team finns det mycket utrymme att forma rollen utefter din egna ambitioner och på sikt växa inom organisationen eller bli en nyckelroll inom en framtida utlandslansering.

Rollen är på heltid med omgående start på företagets kontor i Stockholm City. Förmåner som erbjuds är:

  • En inspirerande arbetsmiljö med högt i tak 

  • Bli en del av ett härligt och dynamiskt team som tillsammans gör mycket aktiviteter även utanför kontoret. 

  • Friskvårdsbidrag

  • Möjlighet att jobba hemifrån

  • Tjänstepension i nivå med ITP-1

Ta chansen att söka till denna roll där du som är tidigt ute i karriären får ett stort ansvar med bred exponering mot olika kunskapsområden i ett högpresterande team med högt i tak. 

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier