Inaktiv platsannons

Head of Sales/Co founder till Nordic Sales Academy i Sweden

Nu söker vi dig som vill bli vår tredje delägare i Nordic Sales Academy, och ha en nyckelposition på vår resa att innovera Apoteksmarknaden. Är du redo att kavla upp ärmarna både operativt och strategiskt samt göra Nordic Sales Academy (och Growbotics tredje startup) till ett av Stockholms mest snabbväxande bolag. Är du redo att omsätta dina gedigna kunskaper inom försäljning och affärsutveckling hos en nytt bolag? Då är det dig vi söker.

Om tjänsten

Har du alltid drömt om att ta steget och starta eget? Trivs du i snabbrörliga, föränderliga miljöer och har ett innovativt mindset som innebär att du alltid ser nya möjligheter? Har du ett tydligt affärsdriv och förmåga att se lösningar in-house och hos dina kunder? Är du en riktig vinnarskalle och trivs som fisken i vattnet i en startup miljö. Då är det dig vi söker!


Vi söker dig som: 

  • Vill ta ett helhetsgrepp strategiskt kring försäljning, där du både leder, utvecklar och arbetar operativt i det dagliga arbetet tillsammans med VD:n.

  • Gedigen erfarenhet av B2B försäljning (Minst 5års erfarenhet) med ett proven track record av lyckosam nykundsförsäljning mot slutkund men även en fena på förhandling och prissättning.

  • Du har en strategisk höjt i ditt arbete men är även en dooer som gärna tar saken i egna händer. 

  • En utpräglad entreprenörsådra som älskar att träffa kunder och göra affärer.

  • Förmågan att sälja helhetslösningar och att vara rådgivande och analytisk i din försäljning

  • Har erfarenhet av att bearbeta stora B2B slutkunder alt. återförsäljare på central nivå.

  • Arbetar på ett strukturerat och långsiktigt sätt och är en van användare av CRM-verktyg samt erfarenhet av sedvanliga uppgifter såsom att skapa kundplaner, avtalsförhandling på central nivå, strategisk kundutveckling etc.

  • Har grundläggande teknisk kompetens och gillar dataanalys. 

  • Är nyfiken, proaktiv och förtroendeingivande.


Om oss: 

Nordic Sales Academy startades 2019 ur insikten att det måste finnas ett bättre, mer hållbart sätt att ta marknadsandelar och nå Apoteken. Idag hjälper vi svenska hållbara produkter att öka sina marknadsandelar i Sverige genom lokal, utbildning av Apotek. Tack vare vår lokala operativa modell kan vi idag nå 71 % av av alla Sveriges Apotek och genom marknadsdata hjälper vi dig förstå kunden, konkurrenter, apotek och marknad - att ta bättre data drivna beslut. Precis som det ska vara.


Nordic Sales Academy erbjuder dig:

Vi erbjuder dig att bli den tredje delägaren i företaget vilket innebär att du kommer vara en enormt värdefull del av att proaktivt forma Nordic Sales Academys framtid och en del av en spännande startup resa. Du kommer att arbeta i ett ambitiöst och team av människor som värderar öppenhet, initiativ och  djärva idéer på Södermalm i Stockholm.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier