Inaktiv platsannons

Restaurangpersonal till OMAKA - Spontanansökan i Stockholm

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

I början av september slår vi upp dörrarna för OMAKA, ett nytt och spännande koncept. Vi jobbar med ledorden ”smak före stil” vilket innebär att vi sätter smakerna i första rummet. Vi tror att kreativitet, lekfullhet och en professionalism är nyckeln till framgång och för att skapa en ny typ av upplevelse. Vi kommer inte begränsa oss utan vi kommer jobba med smaker från hela världen och arbeta med noga utvalda råvaror från lokala producenter. OMAKA är en kombinerad restaurang/bryggeri i gamla arkitekthögskolan på Östermalm i Stockholm och vi siktar på en hög nivå på maten som kombineras med våra egna brygder.

Vi söker dig som engageras av att vara en del av något där det personliga mötet värderas högt. Vi tror att med kunskap, kvalité och bra energi skapar man det kundbemötandet som sprider en härlig upplevelse för alla.

Vi söker intresserad och engagerad restaurangpersonal till bar, kök och servis. 

Till köket söker vi Souschefs och Kockar.

Här ser vi att du som söker har stort intresse för mat och noggrannhet samt van att arbeta i ett högt tempo och behärska flera stationer.

Till restaurangen söker vi Restaurangansvarig, Hovmästare, Serviser, Bartenders och Runners.

Här ser vi att du som söker jobbar hårt för att gästen ska få en fantastisk serviceupplevelse, gärna med tidigare erfarenhet av öl/dryck i matkombination.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, därför ser vi att du är naturligt engagerad och intresserad av att ha kontakt med våra restauranggäster. Inom ramen av restaurangverksamheten är det viktigt med eget driv, och förmåga att självständigt planera och lösa uppgifterna och etablera god relation med alla intressenter som vi möter i vår vardag. Vi ser även att du har ett gediget intresse av mat och dryck.

Vi erbjuder: 

  • Bra villkor och kollektivavtal 
  • kombinerad restaurang och bryggeri med underbara kollegor  
  • rolig tjänst med varierande arbetstider
  • ett nyskapande sortiment av öl och mat tillsammans 
  • personlig utveckling utav mat och dryck
  • modernt och kreativt ledarskap. 

Din ansökan

Vi har för tillfället rekryterat alla positioner på restaurangen, vi har som ambition att öka personalstyrkan inom kort, vilket innebär att vi söker nya kollegor löpande till OMAKA. Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser och erfarenheter. 

Spontanansökan innebär att vi kommer samla alla CV för att snabbt kunna hitta rätt person när en ledig tjänst dyker upp. 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Tillträdesdag: Enl. överenskommelse  
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/Heltid  
Placeringsort: Stockholm 

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis