Inaktiv platsannons

Drift & Marginal analytiker - Coop Butiker & Stormarknader AB i Stockholm +1 till Stockholm +1 till

Om tjänsten

Vi utökar vårt team inom Försäljning & Marknad med en ny roll och söker därför en Drifts- & Marginal analytiker. Vi på Coop Butiker och Stormarknader (CBS) befinner sig i en spännande utvecklingsfas, och nu har du möjlighet att påverka och utveckla både din roll men också driva oss som företag i framkant.

Häng med i ett nytt, nytänkande & utmanande team i resan att utveckla analys avdelningen.

Om rollen

Som Drift- & marginal analytiker kommer du utifrån datadrivna analyser optimera och effektivisera vår butiksdrift. I rollen kommer du även att ha ett stort ansvar i att hitta nya vägar och lösningar för att på bästa sätt erbjuda kunden en unik kundupplevelse allt ifrån drift & marginaloptimering, sortimentsoptimering, NKI, NPS, erbjudande, priser & geografisk position.

Vi söker dig som brinner för analys av stora mängder data, samt förmedlar detta på ett pedagogiskt och strukturerat sätt. Vi ser gärna att du har god analysförmåga men även ett affärsinriktat tankesätt. Vidare har du god förmåga att planera, prioritera och på ett systematiskt sätt genomföra insatser med hög kvalitet enligt tidplan. Din förmåga att ta dig an komplexa sammanhang och se lösningar framför problem är god. Noggrannhet, när så krävs, är viktigt.

Vi erbjuder
Hos oss finns möjligheter att både utveckla dig själv och andra i en snabbrörlig, säljdriven och inspirerande miljö. CBS kultur som bygger på vår värdegrund - Välkomnande, Inspirerande och Ansvarstagande genomsyrar hur vi beter oss mot varandra, våra kunder/medlemmar och hur vi driver våra butiker för bästa möjliga resultat.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm +1 till Stockholm +1 till
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb