Inaktiv platsannons

Kalkylingenjör till väg och anläggning i Västernorrland/Jämtland i Örnsköldsvik

Om tjänsten

Kalkylingenjör till väg och anläggning i Västernorrland/Jämtland 

 

Här kommer en chans för dig i Örnsköldsvik, Sundsvall, Kramfors eller Östersund som är intresserad av att utvecklas inom byggbranschen! Vi på Skanska söker just nu en kalkylingenjör till våra projekt inom distrikt väg och anläggning. Hos oss finns utrymme och verktyg att utvecklas i den takt och riktning du vill. Låter det som ett jobb för dig? Vänta inte med din ansökan!

 

Skanska Väg och Anläggning bygger broar, vägar, tunnlar, järnvägar, vatten och avlopp, hamnar, flygfält och energi- och fjärrvärmeanläggningar och gör det med effektivitet och miljöhänsyn.

 

Vad innebär jobbet som kalkylingenjör?

 

I det här jobbet kommer du att arbeta med kalkyleringar och kostnadsbedömningar. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter vara att stödja produktionen inom nya och aktuella projekt med anbuds- och kalkylarbeten, kalkylera projektkostnader och utvärdera anbud och ge stöd vid förhandlingar. Du kommer även att upprätthålla förfrågningsunderlag och skriva anbudsbrev. På din framtida avdelning jobbar ett gäng engagerade medarbetare som både utmanar och uppmuntrar varandra.

 

I jobbet ingår till exempel att

 

* utföra detaljerade produktionskalkyler
* följa upp kalkylarbete
* läsa förfrågningsunderlag
* utföra tidplaner.

 

Den vi söker

 

Till den här tjänsten söker vi dig som är noggrann i arbetet och sätter kvalitet före kvantitet. För att passa i rollen krävs det att du har en förmåga att se de viktiga detaljerna i organisationen utan att tappa helhetsbilden. Att arbeta som kalkylingenjör kräver en universitets- eller högskoleutbildning i samhällsbyggnad.  

 

Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss, och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, är högskoleutbildad och har erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Intresserad?

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2020-09-25.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Kjellsson på telefonnummer: 010-448 84 65 eller via e-post: johan.kjellsson@skanska.se.


Välkommen med din ansökan!


 

 

Additional Information
Statements

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)