Inaktiv platsannons

Underhållsingenjör Väg i Gällivare

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Underhållsingenjör Väg. Vi vill ha din ansökan senast den 23 september.

Som Underhållsingenjör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

I rollen som Underhållsingenjör inom Underhållsdistrikt Nord tillhör du Projektenhet Projektstöd, med placering i Gällivare.
 

Om jobbet

Vi söker dig som vill arbeta med underhållsfrågor på väg!

Som underhållsingenjör väg i Trafikverket stödjer du projekten med teknisk kompetens i drift och underhållsfrågor. Du utgör en viktig resurs beträffande uppföljning och analys av fel och störningar i anläggningen och verksamheten, samt stödjer interna och externa intressenter med lokal och regional kunskap om distriktets verksamhet, anläggningstillstånd och behov.

Du medverkar i utvecklingsarbete och erfarenhetsutbyte samt ansvarar för byggledning/kontroll/analys av åtgärder inom underhållskontrakt inom vägområdet. Vidare deltar du vid teknikmöten med entreprenörer och följer upp planerade och utförda arbeten. Som underhållsingenjör arbetar du både i kontorsmiljö och ute efter vägnätet. I din roll kan du också få chansen att leda mindre projekt.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har utbildning med teknisk inriktning, lägst gymnasienivå, eller motsvarande erfarenhet som av oss kan bedömas som likvärdig
  • har relevant och aktuell erfarenhet av underhållsverksamhet väg
  • har god datorvana, särskilt goda kunskaper i Office-paketet
  • har goda kunskaper i svenska i tal som skrift
  • har kunskap och intresse för att arbeta med IT-baserade system
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet från arbete med GPD-analys
  • har erfarenhet från entreprenadbranschen
  • har kunskaper inom entreprenadjuridik, AMA AF samt kunskap om miljölagstiftning
  • har erfarenhet från arbete i projekt

Då rollen innebär att kommunicera och samverka med enskilda individer, grupper och allmänhet har du god samarbetsförmåga och är en god kommunikatör. Du har god problemlösningsförmåga och kan förutse och hantera utmaningar som finns efter vägnätet. Vidare anpassar du dig enkelt till nya omständigheter och förändringar.
 

Övrig information

Intervjuer är planerade till 7-8 oktober.
Webbaserade tester kan komma att bli aktuellt i denna rekryteringsprocess.
 

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-09-23

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gällivare
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej