Inaktiv platsannons

Vice Platschef till snabbväxande hundekosystem i Sweden

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för hundar och är på jakt Stockholms härligaste jobb! Vi på Changdobels fortsätter vårt tillväxtresa och söker nu en positiv och engagerad Vice Platschef som vill komplettera vårt nuvarande hundteam. Vill du vara med på vår resa?

Om tjänsten

Changdobels fortsätter sin tillväxtresa som Stockholms främsta hunddagis och erbjuder idag flera hunddagis, hundpensionat, hundbehandlingar och kurser. Deras ambition är att ha allt för din hund på ett och samma ställe.  

Vi söker nu en positiv och motiverade Vice Platschef som vill komplettera vårt nuvarande hundteam på någon av våra enheter på Gärdet, Danderyd, Vallentuna eller Täby. Vill du vara med på vår resa

Vi söker dig som:

  • Har ett brinnande interesse för hundar. Starkt meriterande är utbildning inom hund eller erfarenhet från tidigare anställning inom hund.

  •  Vågar ta initiativ, ha ett driv och vilja vara delaktig i verksamhetens alla delar.

Vi har höga förväntningar på vår personal och är noga med att våra dagishundar och hundägare är trygga hos oss. Du arbetar med positiva metoder och har till vana att alltid ha fickorna fulla med hundgodis! Som Vice Platschef kommer du hjälpa till med många administrativa uppgifter så som personalansvar, försäljning samt operativa uppgifter som schemaläggning, reception och enklare hundvård.


Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier