Inaktiv platsannons

Leadership & Talent Partner i Solna

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? BillerudKorsnäs söker nu en Leadership & Talent Partner till ett längre vikariat på vårt huvudkontor i Solna. Vi söker dig som brinner för ledarskap och att arbeta med människor, driva ständiga förbättringar och vill lära dig nya saker under ett längre tidsbestämt uppdrag.

Mer om tjänsten
Som en del av vårt People Development team kommer du att ha en central roll i HR-organisationens arbete med att driva och säkerställa kontinuerlig utveckling av BillerudKorsnäs’ globala HR-processer inom områdena Attrahera, Rekrytera, Introducera, Utveckla och Behålla. Som Leadership & Talent Partner kommer du att vara en stark intern kulturambassadör där ditt arbete bland annat innebär att:

Tjänsten är ett längre vikariat (cirka 1 år) och det är i dagsläget inte aktuellt med en konsultlösning. Flexibel start, men allra helst under december 2020. Du rapporterar till People Development Manager. Placeringsort är Solna (vid Mall of Scandinavia) men vi har verksamhet på ett flertal svenska orter och internationellt. Resor i tjänsten förekommer.

Du som söker behöver ha en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande på universitetsnivå. Du har minst 5 års erfarenhet av HR, helst i internationella miljöer och gärna av någon sorts producerande verksamhet. Vi tror att du har minst två års erfarenhet av arbete som specialist och utbildare inom ledarskap och talent management. Vårt koncernspråk är engelska, som du behöver behärska obehindrat i tal och skrift. Vi värdesätter om du har erfarenhet av att själv vara ledare, projektledning och digitalisering av initiativ/utbildningar för talang- och ledarutveckling.

Du som söker har en stor passion för att utveckla människor. Du har hög energi och en kreativ förmåga, men kan även hantera det administrativa inslaget i arbetet och att skapa god struktur. Hos oss är förändringstakten hög, och för att trivas här behöver du tycka om att driva förändring och utveckling. Vi jobbar i ett gott samarbetsklimat, så din teamkänsla är viktig, särskilt i projekt och när vi bygger processer, men du behöver också kunna leda egna frågor självständigt. Du är socialt orädd och vågar utmana både dig själv och andra i din omgivning. En öppen och kommunikativ kollega kommer att passa väl in hos oss.

Vi anser att mångfald berikar vår verksamhet!

Vi är nyfikna på dig och ser fram emot att få en kontakt, vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Tim Paradis, People Development Manager, på tim.paradis@billerudkorsnas.com eller +46725017319.

Urval och intervjuer kan ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast den 18e oktober!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej