Inaktiv platsannons

Logistikadministratör i Helsingborg

Vi söker nu dig som vill jobba med administrativa uppgifter på vår logistikavdelning, du kommer ingå i vårt team som arbetar med lager, logistik och produktion. Om tj... I tjänsten kommer du att hantera många olika administrativa...

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill jobba med administrativa uppgifter på vår logistikavdelning, du kommer ingå i vårt team som arbetar med lager, logistik och produktion.

Om tjänsten

I tjänsten kommer du att hantera många olika administrativa uppgifter såsom skapa frakthandlingar, utföra krediteringar, avbokningar och uppföljningar. 

Din profil

Du bör vara flexibel och ha förmåga att prioritera då dina arbetsuppgifter kan komma att variera från dag till dag. Som person behöver du vara kommunikativ i tal och skrift, ha god datorvana och inte vara rädd för att ta tag i nya arbetsuppgifter.

Vidare är du strukturerad, serviceminded och en riktig lagspelare!  

Vi kan erbjuda:

- Härlig stämning i ett team med mycket internt stöd från kollegor och högt i tak. - Stora möjligheter att bidra och utvecklas i inom företaget. Tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är mån-fre 08-1630.  

Start sker så fort vi hittat rätt kandidat. 

Om Home Furnishing Nordic 

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom BHG Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. BHG Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen omsatte 6,2 miljarder 2018 och växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb