Inaktiv platsannons

Area Manager till KICKS i örebro +3 till

Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken.

Om tjänsten

 • Urval sker löpande
 • örebro +3 till
Arbetsuppgifter

Som Area Manager på KICKS erbjuds du en spännande utmaning av en snabbrörlig detaljhandel där du inom ramen för konceptet får stor personlig frihet och ansvar. Du får förmånen att driva region Middle tillsammans med 20 fantastiska butikschefer lokaliserade mellan Charlottenberg till Vetlanda (området omkring och mellan Vänern och Vättern).

Vårt servicekontor ligger i Stockholm dit du kommer resa några dagar per månad men merparten av din tid kommer du spendera i mitten av Sverige så du har nära till dina butiker.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

 • totalansvar för personal, försäljning och resultat i din region.
 • coachning av dina butikschefer genom ett nära och utvecklande ledarskap
 • arbete mot uppsatta försäljningsmål.

Du genomför regelbundna butiksbesök i din region för att stötta, följa upp och implementera handlingsplaner och arbetssätt tillsammans med butikschefen. Detta innebär att ditt arbete utförs på fältet så viktigt att du gillar att köra bil.

I rollen som Area Manager ingår du i ett team på sex drivna Area Managers och du rapporterar direkt till Nina Borgström, CSO.

Du får möjligheten att verka i en mycket spännande bransch och företag med en informell och positiv arbetsmiljö som brinner för service och försäljning. Du ges möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling utöver de förmåner som är kopplade till anställningen och rollen.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Area Manager behöver du vara driven, engagerad och resultatinriktad samt att du har ett tydligt fokus på kunder och försäljning. Du gillar att skapa resultat genom andra, vara kommunikativ och tydlig samt duktig på att anpassa ditt ledarskap till individ och situation.

Du har minst 5 års erfarenhet som chef från detaljhandel eller liknande bransch, du kan uppvisa goda resultat inom både försäljning och arbetsledning. Vi ser att du har ett ekonomiskt kunnande, att du är handlingskraftig med ett kommersiellt fokus som gör att du tänker och agerar affärsmässigt i alla lägen.

Vi förutsätter att du har god datavana samt ett B-körkort då det ingår tjänstebil och regelbundna resor i tjänsten. Vi ser helst att du bor någonstans inom Region Middle men även du som bor i andra närområden, kontakta mig så tar vi en dialog. Rätt person är viktigast.

Intresse för, eller erfarenhet inom, skönhetsbranschen är meriterande.

Ansökningsprocess

KICKS samarbetar med Storesupport i denna rekryteringsprocess. Storesupport gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Storesupport använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Välkommen med din ansökan via nedan länk

Vi har riktigt bra förmåner
 • Personalrabatt

 • Prisvinnande utbildning

 • Tjänstepension

 • Träningsbidrag och gratis onlineträning

 • Mångfald och jämställdhet värderas högt

 • Högt engagemang och positiv anda

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
örebro +3 till
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis