Inaktiv platsannons

Bilansvarig Stockholm

Om tjänsten

Vi söker dig som har en hög känsla för service och som vill ta ett helhetsansvar för våra tjänstefordon.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Praktisk hantering av bilbyten, reparationer, skadehantering samt sammanställning av kostnader runt detta
  • Ekonomisk uppföljning, så som hantering av fakturor
  • Administration av bilbeställningar i linje med koncernens bilpolicy
  • Administration av rutiner, dokumentation och information kopplade till bilar, så som att hantera frågor från medarbetare och uppdatera bilregister
  • Kontakt och koordination med Volvo-finans, Bilia, försäkringsbolag, parkeringstjänster, etc och driva de operativa delarna/uppgifterna gällande koncernen bilflotta
  • Bevaka inlämning och utbyten av tjänste- och förmånsbilar i koncernen
  • Ansvara för koncernens poolbilar och släpvagnar avseende däck, service och besiktning
  • Skötsel och underhåll av tvätthallen och dess maskiner
  • I denna roll ingår det också att vara en back-up till vår reception som är bemannad måndag till fredag 8-17. Där ingår det att svara i vår växel, ta emot besökare, post & paket och sedvanliga receptionist uppgifter samt vara vårt ansikte utåt och bemöta alla med bästa tänkbara service.

Att ge en effektiv service är högt prioriterat hos oss. I rollen som Bilansvarig får du möjlighet att göra stor skillnad i dina kollegors vardag. Du har ett väl definierat ansvarsområde och utför dina dagliga arbetsuppgifter efter bästa förmåga, med kvalitet och servicemedvetenhet i fokus. Du har en självgående roll och rapporterar till internservicechefen.

Vad söker vi hos dig?

Hos oss bidrar alla till att helheten ska bli så bra som möjligt. Det ställer krav på att vi håller tidsramar och lägger upp jobbet på ett effektivt sätt. Vi anpassar oss och håller humöret uppe när allt kanske inte går som på räls. Vi pratar med varandra och är tydliga i vår feedback. På så vis lägger vi varje dag grunden till ett gott samarbetsklimat.

För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann och plikttrogen samt gillar att samarbeta med andra. Vi tror även att du har erfarenhet av att arbeta med bilar och liknande arbetsuppgifter.

Din arbetsplats

På huvudkontoret i Årsta är vi ca 250 personer som arbetar inom något av koncernens olika bolag. Här finns också Sveriges kanske bästa lunchrestaurang. Du får ta del av uppskattade personalförmåner som exempelvis ett generöst friskvårdsbidrag och frukost/lunchsubvention.

Urvalsprocessen

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Testerna vi använder är vetenskapligt beprövade och framtagna för att mäta egenskaper som är svåra att bedöma under en intervju. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess .

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Tillträde: Snarast möjligt

Bolag: Martin & Servera AB

Adress: Grosshandlarvägen 7

Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Per-Erik Kanström +46 70 663 58 30 för frågor om urvalsprocessen kontakta Lovisa Styf, lovisa.styf@martinservera.se

Facklig företrädare: Anna-Lena Holsteryd, al.holsteryd@martinservera.se

Sista ansökningsdag: 30 sep 2020. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)