Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare till OKQ8 Avesta

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete Som kundservice -medarbetare. Du kommer du primärt ha daglig kontakt med OKQ8s privatkunder och företagskunder över telefon. Du kommer hantera fakturafrågor, medlemsfrågor, merförsäljning, beställningar och övriga kundfrågor.

Nu söker vi nya kollegor för vikariat för perioden 20201001 – 20210228

Kvalifikationer

Vi söker

Vi värdesätter din personlighet och vi ser gärna att du är öppen och ärlig och har en god kommunikationsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet från kundservicearbete, men det är inget krav. Eftersom du är vår röst utåt ser vi gärna att du har arbetat med kundvård och merförsäljning tidigare. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Skalberg 073 -068 40 13 alternativt .

Varmt välkommen med din ansökan!

Kan du göra oss ännu bättre? Sök då redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

  • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

  • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

  • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

  • Lån via OKQ8 Bank till rabatterade priser

  • Personalrabatt på våra stationer

  • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

  • Utbildningar via interna plattformar

  • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Avesta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Avesta | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis