Inaktiv platsannons

Account Manager inom Facility Management i Göteborg

Om tjänsten

Hej!  

Jag heter Vincent och jag jobbar som Sales Manager inom vårt område Facility Management i Göteborg. Vi arbetar med helhetslösningar inom kontor vilket gör detta till ett brett och spännande område. Vi är ett tight team med högt i tak som präglas av gemenskap och framgång. Nu söker vi en ny fantastisk Account Manager som vill vara med på vår resa framåt! 

Vad ingår i rollen som FM-säljare hos oss?

Vi på Facility Management förser våra kunder med helhetslösningar. I produktportföljen hittar du tex städtjänst, bemanning, kaffemaskiner, mat på jobbet, växtinredning, kläd- och mattvätt samt mycket mer!

I denna rollen söker vi någon som både kan handskas med befintliga kunder som att lyfta luren och fånga in nya affärer. I dagsläget har vi en bred kundstock där du får förmånen att agera relationsbyggare samt ansvara över merförsäljning. Du är även ansvarig för hela försäljningsprocessen från första kontakt till avtalsskrivning med kund. 

Vem är du?

Office Management präglas av gemenskap samt respekt och är en arbetsplats med högt i tak. Du kommer ha en vardag med många sociala kontakter och ett högt arbetstempo. Det är viktigt att du besitter ett stort affärsfokus och är en relationsbyggare som kunder lätt får förtroende för. 

Här trivs du som är driven och engagerad. Du beskriver dig själv som positiv, lojal och ansvarstagande. Vi söker en person som vill vara med och påverka sitt och vårt arbetssätt för att kunna leverera en kundvård i världsklass. 

Kvalifikationer

√ 1-2 års erfarenhet av B2B-försäljning. 

√ Behärska Svenska och Engelska i tal och skrift 

√ Körkort 

Vad erbjuder vi?

  • Fast lön + provision
  • Interna och externa utbildningar
  • Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor!
  • Rikslunchkort + förmånsportalen Benify
  • Great Place To Work-certiferad arbetsplats 2020


Om Office Management 

I 25 år har Office Management hjälpt kunder att underlätta sin vardag genom vår leverans av tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och kontor.  Hos oss så kommer du få vara med och bidra till vår framgångsresa inom Facility Management.  I övrigt erbjuder vi bland annat interna & externa utbildningar, kontinuerlig träning, utveckling och ett coachande ledarskap av närvarande ledare. Här jobbar vi efter våra starka värderingar True Commitment, Great Together, Always Improve. 

 Här kan du titta på en kort film och lära dig mer om vår avdelning:                

Start:  Hösten 2020, med hänsyn till eventuell uppsägningstid 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)