Inaktiv platsannons

IT-supporttekniker till Östersund

Prime Professional är ett framgångsrikt bemannings-och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration Socialt arbete och Reception i hela Sverige.

Om tjänsten


IT-supporttekniker till Östersund


Vi söker nu en IT-supporttekniker till vår kund Östersunds kommun på 100% under tiden 20201001- 20210331.

Placering IT-enheten, Östersunds kommun. Du kommer att vara anställd av Prime professionals AB och vara uthyrd till vår kund.

Arbetsuppgifter
Du som söker behöver ha god kunskap om Microsoft Active Directory, ärendehantering, vara bra på att dokumentera, ha stor vana vid telefonsupport och gärna kunna hantera samtal via hänvisningssystemet Trio. Du kommer att jobba med att ge våra användare teknisk support via telefon, fjärrstyrningsverktyg och i vår mottagning samt hantera beställningar och behörigheter.

Vem är du?
Vi söker dig som har dokumenterad IT-utbildning eller motsvaranande erfarenhet. Du har även en god förmåga att kunna hantera kunder och användare i olika situationer, ha god social kompetens och ha ett gott bemötande och ha mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

B-Körkort är önskvärt men inte ett krav.

Arbetstider är 07:30-16:30 måndag-fredag.

Företagsbeskrivning
Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning , HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Östersund | HR / Management | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb)