Inaktiv platsannons

Medlemsvärd SATS Arninge (heltid, deltid, vid behov) i Täby

Om tjänsten

När du arbetar hos oss på SATS är din viktigaste uppgift att inspirera och motivera våra medlemmar på deras egen nivå, med positiva utmaningar, stora som små. Vi hjälper till att göra träning till en bra vana och därmed gör vårt yttersta för att ta itu med en av vår tids största hälsoutmaningar. Som en del av vårt team får du också utmaningar, stora som små. Här kan du utveckla dina färdigheter och arbeta för att bli den bästa versionen av dig själv. Du kommer att få tillgång till våra kurser och certifieringar genom SATS Academy och vi kommer att bidra till din utveckling så att du kan utforska en av de många karriärvägarna med oss. SATS är de största träningskedjorna i Norden med 250 anläggningar, cirka 700 000 medlemmar och 10 000 anställda. Vi nöjer oss inte där utan har ambitioner att växa ytterligare, både i Norden och resten av Europa. Vi har en spännande framtid framför oss och välkomnar dig på resan. Vill du inspirera människor till att bli hälsosammare och gladare?

Vill du vara med och bidra till att bekämpa en av de största hälsoutmaningarna i vår tid? Det är det vi gör på SATS genom att inspirera våra medlemmar, och därmed skapa en hälsosammare och gladare livsstil. Du kommer att jobba i ett team med energiska kollegor, och få möjligheten att vara både professionell och personlig.

Nu söker vi dig som vill jobba som Medlemsvärd på SATS Arninge, vårt inom kort nyöppnade center i norrort. Vi söker dig som vill arbeta heltid, deltid samt vid behov (skriv i ansökan vad du är intresserad av).  Du är flexibel och vill arbeta både korta och långa pass och vi ser att du inte har några problem med att jobba både tidiga mornar samt kvällar och helg.  Vi ser även gärna att du med kort varsel kan hoppa in och jobba om till exempel en kollega blir sjuk.

Så kan du vara med och skapa en förändring:

  • Du ger exceptionell service till våra medlemmar, oavsett när och hur du möter dem på centret
  • Du är en proaktiv säljare som förstår att sälj också är service
  • Tillsammans med dina kollegor ser du till att centrets medlemmar möts av ett rent, snyggt och välkomnande center varje dag
  • Du arbetar operativt inom ramarna för centrets öppettider
  • Du bidrar aktivt till att centret når sina sälj- och servicemål

Är det här en bra beskrivning av dig?

  • Du har en god kommunikationsförmåga och har en social och öppen inställning till andra människor
  • Du tycker om sälj, är resultatorienterad och motiveras av att uppnå uppsatta mål
  • Du uppleves som service-minded och lösningsorienterad
  • Du arbetar självständigt, samtidig som du trivs bra med att vara en del av ett team
  • Du är strukturerad och ordningsam, du tar ansvar och är plikttrogen
  • Du är duktig på att följa procedurer, du respekterar regler och riktlinjer

De bästa anledningarna till att bli en del av vårt team

  • Du får härliga och kompetenta kollegor
  • Du får jobba med en mycket viktig och spännande produkt i ständig utveckling
  • Goda utvecklingsmöjligheter bland annat genom vår interna utbildningsfunktion, SATS Academy
  • Du får möjlighet till att vara med och göra andra människor hälsosammare och gladare

Som anställd på SATS är du med och gör ett viktigt jobb för vårt samhälle. Du är med och hjälper människor till ett bättre liv, till att realisera ett mål, eller kanske till och med genomföra en dröm. Det är detta som gör att vi på SATS troligtvis har en roligare och mer meningsfull arbetsplats än många andra.

 

Välkommen med din ansökan redan idag eller allra senast den 30 september (annonsen kan komma att stängas ner innan). Tjänsten kommer tillsättas från december då vi öppnar detta nya center.

Lite siffror och fakta

SATS är Nordens största träningskedja med 250 träningscenter, runt 700 000 medlemmar och 10 000 medarbetare. Vi nöjer oss inte där utan har ambitionen för vidare tillväxt, både i Norden och resten av Europa. Vi har en spännande framtid framför oss, och önskar dig välkommen med på resan.

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Täby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Täby | Skönhet / Hälsa | Deltidsjobb