Inaktiv platsannons

Elektriker i Piteå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Elektriker

Gillar du teknik och vill jobba serviceinriktat inom ett brett teknikområde. Har du tidigare arbetat som elektriker inom industrin eller kanske arbetet med installationer och nu vill bredda dig och utvecklas till industrielektriker? Då kan detta vara din nästa utmaning.

Vi söker nu en elektriker till SCA Munksund AB. I den här rollen får du möjlighet att utvecklas, både inom din yrkeskompetens men också som person.

Varmt välkommen med din ansökan.

Din nästa utmaning

Elavdelningen består i dagsläget av 10 stycken dagtidselektriker samt 6 stycken skiftgående elektriker och ansvarar den elektriska driften av hela fabriken.

Du kommer att arbeta dagtid med förebyggande och avhjälpande underhåll i befintlig anläggning samt delta i utcheckning och drifttagning av nya anläggningar. En stor del av arbetet består av felsökning.

Beredskapstjänst ingår.

Vem är du?

Vi tror att du har en grundläggande elutbildning samt ett stort intresse av teknik och att hålla dig uppdaterad om vad som händer inom området.

Meriterande är om du har automationsutbildning, erfarenhet från processindustrin samt arbete med Siemens S7.

Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och anpassningsbar. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet där vi värdesätter god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt, vilja att jobba serviceinriktat samt att du har en nyfikenhet och driv att lära dig nytt och utvecklas.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en fri roll med stort eget ansvar. Arbetet ger dig goda möjligheter till såväl teknisk som personlig utveckling. Ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam och säker arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)