Inaktiv platsannons

Affärsutvecklare Nya Hem Riks - Linköping eller Jönköping

Om tjänsten

Lockas du av tanken på att vara med och utveckla trivsamma hem där människor vill leva och bo, kanske i flera generationer? Vill du samtidigt arbeta med stora utvecklingsprojekt i ett väletablerat, internationellt företag som är i framkant när det gäller hållbarhetsfrågor? Då kan Skanska och en tjänst som Affärsutvecklare vara rätt för dig!



Var med och utveckla våra regionstäder

Till vår verksamhet i Jönköping och Östergötland söker vi nu en driven affärsutvecklare som vill vara med och skapa affärsmöjligheter för nya bostäder till våra kunder. Därmed bidrar du samtidigt till geografins fortsatta samhällsutveckling.

Som Affärsutvecklare är du tillsammans med de andra i teamet med och utvecklar och förnyar landbanken i enlighet med regionens långsiktiga strategi. Du är viktig för att vi ska nå våra uppsatta mål genom att skapa och driva igenom strategiska affärer och samarbeten med andra interna och externa aktörer och intressenter – privata såsom offentliga. Du skapar och underhåller ett stort nätverk bestående av kommunrepresentanter, fastighetsägare och investerare. Till din hjälp har du även ett stort internt nätverk av specialister inom Skanska.

Affärsdriven, relationsbyggande och strategisk – tre ord som beskriver dig!

Du som kommer lyckas och trivas i rollen som Affärsutvecklare kan konsten att skapa relationer, brinner för affären och har öga för nya möjligheter. Du har dokumenterad erfarenhet av att skapa goda affärer och du är väl insatt i det kommunala systemet med politiker och kommuntjänstemän och har god förmåga att driva planprocesser.

Du har också:

  • Akademisk utbildning inom företagsekonomi, fastigheter, marknad eller kommunikation, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt
  • Flera års arbetslivserfarenhet i liknande roll
  • Naturlig förmåga att ständigt se möjligheter och att skapa/genomföra affärer
  • Stark förmåga att förhandla
  • God samarbetsförmåga
  • Goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift

Placeringsort är Jönköping eller Linköping.
Resor förekommer i tjänsten och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en verksamhet med tydliga och utmanande mål för kommande år. Vi är starkt värderingsdrivna och har fokus på hållbarhet och etik.


Ansök senast 30 september, eller varför inte redan i dag? Urval sker löpande.

Vi vill att du bifogar ditt CV och personliga brev i din ansökan.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)