Inaktiv platsannons

Butikssäljare extra vid behov i Nora

På Circle K är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och vi tror att du kommer att tycka att det känns meningsfullt att göra våra kunders liv enklare.

Om tjänsten

 

Vi laddar för att bli störst i Sverige på elladdning!

Och fort ska det gå - ÄR DU LADDAD?

 

Vi erbjuder dig ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär!

Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

 

Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv lite enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice!
På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar. Du och teamet arbetar tillsammans med de dagliga rutinerna med en sak gemensamt: Kunden är alltid i fokus!

Är du motiverad, utåtriktad och omtänksam - då kan vi lära dig resten!

 

För att trivas hos oss i Nora behöver du uppskatta härliga kundmöten och alltid vara inställd på att göra det där lilla extra. 

Du behver vara flexibel, uppskatta variation och vara tillgänglig att vid behov arbeta olika arbetspass så som morgon och kväll, vardagar såväl som helg. 

Detta passar kanske inte alla men vi hoppas att du är vår nya stjärna! Många går från extrajobb till drömjobb hos oss, är du redo för den resan? 

 

Du behöver ha B-körkort för manuell bil.

 

Vill du testa jobbet? Klicka ! 
 

För att läsa mer om våra tjänster på Circle K gå in

 

Ansök senast: 11 okt 2020
 

Vid frågor om tjänsten kontakta: Store manager Karin på telefon 0587 - 126 35

 

Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss. 
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.

 

* Interna Circle K-kandidater eller om du tidigare varit anställd hos oss är välkommen att ta en första kontakt med Store Manager (per mail eller telefon) men tjänsten sökes via rekryteringsannonsen. 

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nora
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nora | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis