Inaktiv platsannons

A-ansvarig kolonial Coop Rättvik i Rättvik Rättvik

Om tjänsten

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning och vill vara med och leda och driva vår kolonialavdelning. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Du kommer att vara delaktig i butikens drift och ha varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

I din roll som ansvarig har du dessutom till uppgift att:

  • Erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan
  • Skapa merförsäljning och inspirera kunden genom en välplanerad avdelning
  • Att skapa en effektiv, inspirerande och lönsam avdelning.

Vi vill att du tillsammans med dina medarbetare skapar en levande avdelning med det bästa kundmötet som ständigt överträffar våra kunders förväntningar.

Branschvana från kolonialområdet är ett krav och har du erfarenhet av Coop´s system för varuförsörjning och sortimentsvård är det meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstiderna kommer variera där kvälls- och helgarbete ingår.

Publicerad den

04-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Rättvik Rättvik
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis