Inaktiv platsannons

Innesäljare- Internationella affärer i Obbola

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Innesäljare- Internationella affärer

Med hjärta och hjärna för kunder och affärer! Vill du jobba som Innesäljare - med hela kedjan från prognos till order, leverans och fakturering med internationella kunder? Vill du använda dina talanger inom kommunikation, administration och affärstänk för att bygga viktiga kundrelationer? I så fall är det här jobbet för dig! Hos oss säljer du något som verkligen gör skillnad och som bidrar till ett hållbart samhälle och bättre klimat – våra papperprodukter från skogens kraft. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Din arbetsplats Customer Service Centre är navet som matchar våra kunders behov med vår kapacitet att producera och leverera. I din roll jobbar du uteslutande med B2B och är en nyckelfunktion för att driva lönsamhet och professionella relationer. Tjänsten är placerad i Obbola utanför Umeå. I dina dagliga arbetsuppgifter arbetar du huvudsakligen gentemot den europeiska marknaden och använder kontinuerligt dina talanger inom kommunikation, administration och affärsmässighet för att tillgodose våra kunders olika behov. Du ansvarar för leverans till kund i rätt tid och med rätt kvalitet, vilket innebär exempelvis optimering av lastfyllnad, hantering av förseningar och input till produktionsplanering. Med ständig närhet till våra globala fältsäljare arbetar du i ett sammansvetsat team med flera olika interna samarbetsytor. Du har helhetsansvar för ett antal leveransadresser och arbetar med hela flödet från prognos till order, leverans och fakturering.

Vem är du?

Till den här rollen söker vi dig som brinner för att ge utmärkt kundservice och skapa långsiktigt värdefulla relationer. Du är en självständig lagspelare och trivs i roller som ställer höga krav på eget ansvar och du har lätt att sätta dig in i hur hela leveranskedjan ut till våra kunder fungerar. Arbetet förutsätter ett gott siffersinne och att du är en god användare av affärssystem. Din arbetslivserfarenhet har du fått i roller där arbetat nära kunder och hanterat olika administrativa uppgifter. Vi värdesätter en relevant utbildningsbakgrund- exempelvis inom logistik, service eller ekonomi. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

I denna tjänst tillhör du SCA Containerboards sälj- & marknadsavdelning i Obbola utanför Umeå. Vi, SCA Containerboard, är en fristående leverantör av färskfiberbaserade produkter som erbjuder innovativa och hållbara lösningar. Vi tillvekar förpackningspapper för konsument- och transportförpackningar. I denna roll får du möjlighet att slipa ditt affärssinne och jobba med ett helhetsansvar för kunden. Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)