Inaktiv platsannons

Kategoriinköpare Installation till Hus Göteborg

Om tjänsten

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på bostadsbyggande, två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör!

Vill du vara med och skapa lönsamma affärer?

Som kategoriinköpare inom region Hus Göteborg arbetar du nära distrikt och projekt - där du verkar som operativ inköpare i tidiga skeden, anbuds- och projektfaser.

Här kommer du att få vara med och bidra till att vi vinner våra projekt genom att driva inköpsarbetet genom att bland annat leda upphandlingar fram till avtal.
Med din specialistkompetens inom installationsområdet och intresse för marknaden kommer du att vara en efterfrågad deltagare i olika forum. Du kommer även vara med och se till att vi ständigt ligger i framkant i inköps- och installationsfrågorna samt säkerställa Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

Du har erfarenhet av installation, gärna i byggbranschen

Vi söker dig med ingenjörsutbildning alternativt med motsvarande kompetens genom erfarenhet samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har god teknisk kompetens inom något av installationsområdena el/tele, VS eller ventilation, gärna med din tyngdpunkt på el-sidan, samt ett intresse av att lära mer och arbeta med alla installationsdiscipliner. Du bör ha tidigare erfarenhet av byggprojekt och inköp, ha en förståelse för produktionen och affären. Har du erfarenhet av kalkyl- och anbuds- och förhandlingsarbete kopplat till installationer är det starkt meriterande.
Idag jobbar du kanske redan i entreprenad- eller konsultbranschen alternativt som projektledare på ett installationsföretag.
Som person är du drivande, professionell och tydlig och har lätt för att se och dra nytta av andras kompetens. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, har lätt för att lyfta blicken från det operativa till det strategiska samt att du är bra på att samverka med andra människor i olika forum.

Ansök idag, vi rekryterar löpande

Då vi rekryterar löpande vill vi att du söker idag, dock senast den 20 oktober. Du ansöker genom att registrera ditt CV och personliga brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Madelene Öhrn, inköpschef på 010-4486089.

Välkommen med din ansökan!


Additional Information
Statements

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)