Inaktiv platsannons

Säljare - Impulskår i Skövde

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vi är i en spännande start av vår Impulskår, en säljkår som jobbar med butiker som finns belägna där människor vill kunna köpa sig något gott att dricka när de är på väg och med butiker och anläggningar där kund vill kunna köpa sig något för att fylla på med lite energi. Nu söker vi Dig som vill jobba med oss med utgångspunkt från Skövde.

Tjänsten innebär att etablera och utveckla goda samarbeten för att driva, optimera och öka försäljning och lönsamhet samt utveckla Impulskategorin och kategorin för Funktionsdrycker, tillsammans med kunderna på ditt område. Du kommer att ha helhetsansvaret för ditt säljdistrikt och våra varumärken inom Impulskategorin, vilket innebär att du i din roll ska stärka Spendrups kategori Impulsdrycker och Funktionsdrycker genom att besöka och bearbeta kunder inom främst SSC (Servicehandeln, Snabbmat, Café), kunder inom Sport & Hälsa och även till viss del DVH.                                                                      

Du kommer att arbeta med varumärken som Naia, Norr, Trocadero, Cuba Cola, Loka Crush, Loka och många fler starka varumärken.

Är du en driven, ansvarstagande och utåtriktad person som älskar utmaningar så kommer du att få en mycket viktig roll hos oss och vara med att fortsätta bygga vårt härliga och engagerade Impulskårsteam.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Planera, genomföra och följa upp kundbesök
 • Sälja in, driva och säkerställa nyheter, kampanjer, aktiviteter och listningar
 • Sälja in nya koncept, säljpunkter samt merchandising
 • Hitta, föreslå och implementera kundanpassade lösningar
 • Bistå med säljfrämjande åtgärder, råd och stöd
 • Ha en affärsmässig och tydlig kommunikation och återkoppling till dina kunder

Helt enkelt fullt ut ansvara för ditt egna säljdistrikt så att övergripande mål nås och representera företaget på ett professionellt sätt.

Vem är du?

Du är en person som gillar att skapa kontakter, övertyga, vårda och underhålla relationer och du är både beslutsam och lojal. Du gillar att göra det lilla extra för att skapa förtroende hos kund.  

Du hittar nya kreativa lösningar för att nå igenom hos dina kunder och du är övertygad om att du kan underhålla och vårda relationer med ansvariga i butik.

Du är trygg i att ta eget ansvar och självständigt strukturera upp de uppgifter som skall utföras samt driva processer vidare, detta då du kommer arbeta mycket på egen hand. Men du måste även vara en riktig teamplayer – vi är ett team som tror på att det är tillsammans som vi är starkast, även om vi inte arbetar fysiskt på samma ställe!

Du har örat mot rälsen och är en flexibel som person som trivs i en föränderlig miljö där snabba beslut är en del av vardagen.

Kravprofil

 • gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning med inriktning på försäljning är meriterande
 • kunskap och erfarenhet om detaljhandeln
 • erfarenhet av försäljning inom FMCG är meriterande
 • B-körkort
 • flytande svenska i tal och skrift
 • god kunskap i Officepaketet.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 11 oktober 
Tillträdesdag: enl. överenskommelse 
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid 
Placeringsort: Skövde 

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Logistik / Transport | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis