Inaktiv platsannons

Flexpool Volvo Cars Torslanda - DAGSKIFT i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Det handlar inte om bilar. Det handlar om människor. 

Vårt mänskliga fokus är det som gör oss annorlunda från alla andra bilföretag, och det är det centrala i allt vi skapar. 

Om du vill vara med oss i vårt uppdrag att förenkla människors liv, erbjuder vi dig en chans att växa tillsammans med andra talangfulla människor som vill göra skillnad. 

 

Vad erbjuder vi 

Som medarbetare i flexpoolen på Volvo Cars arbetar du extra utöver dina studier i vår produktion. 

Du blir en del av ett dedikerat team som säkerställer att de bilar vi bygger uppfyller våra kunders högt ställda krav. Vi arbetar med smarta, rena och flexibla produktionslösningar – med fokus på människor och ständig förbättring. Vill du som student nå dina personliga mål tillsammans med andra människor är Volvo Cars och flexpoolen platsen för dig. 

 

Vad kommer du att utföra 

Som medarbetare i flexpoolen täcker du upp när någon i det team du tillhör är ledig. Då du arbetar är det på ett specifikt skift, dagskift (mån-fre 06:30-15:18). Anställningen innebär att du blir inringd när behov finns inom ditt team, behovet kan variera över tid. Det arbete du kommer utföra är att arbeta som montör/operatör inom någon av våra fabriksenheter i Torslanda, Göteborg. 

 

 

Du och dina färdigheter 

Vi söker dig som heltidsstuderar, är full av energi och brinner för att göra skillnad. Du har mycket god social- och samarbetsförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är driven, nogrann, flexibel och har en god problemlösningsförmåga. Du får inte vara rädd för fysiskt arbete och du tycker det är inspirerande att arbeta i en miljö med högt tempo. 

 

För att ingå i flexpoolen behöver du uppfylla följande: 
 

  • Du behöver vara minst 18 år 
  • Pågående heltidsstudier, vi ser att du har minst ett års studier kvar innan examen 
  • Kunna arbeta fem arbetspass på fyra veckor på dagskift (mån-fre ca. 06:30-15:18)
  • Svenska och Engelska i tal och skrift 
  • Godkända gymnasiebetyg i Matematik a/1, Svenska/Svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5

 

För att vi ska kunna behandla din ansökan vidare i processen behöver du bifoga/ladda upp följande dokument:

 

  • CV och ett personligt brev
  • Studieintyg/registreringsintyg
  • Gymnasiebetyg
  • Giltig Id-handling som tex Svenskt körkort, pass eller uppehållstillstånd för studier

 

Om något av ovanstående dokument saknas eller ej har ett synligt namn kan vi inte gå vidare med din ansökan.

 

I ett första urval kommer vi att bjuda in de mest lovande kandidaterna till en videointervju via Recright. Om du bjuds in till videointervjun får du en inbjudan via e-post.

Obs! Notera att du måste trycka på ”Apply” för att skicka in din ansökan. Ett tryck på ”Save” gör enbart att din ansökan sparas på ditt inlogg, för att du ska kunna fortsätta med din ansökan vid ett annat tillfälle.

 

 

Nyfiken på att veta mer 

För ytterligare information kring tjänsten, var vänligen kontakta någon av de flexpoolsansvariga på mail:  

Vi vill att du ansöker senast 6 februari – 2023 och att ansökan sker via vårt rekryteringssystem, observera att ansökningar som inkommit via e-post inte kommer att behandlas vidare i processen.

 

Vi annonserar våra Flexpools tjänster mot de respektive skiften där det finns behov, du kan därför inte söka dig vidare via denna annons till andra VCT Flexpools tjänster. Denna annons gäller endast Dagskift.

 

 

Du kan också titta på denna video för att lära dig mer om vår bilproduktion.

 

 

Som en del av Volvo Cars rekryteringsprocess kommer alla kandidater att behöva genomgå en obligatorisk bakgrundskontroll. Det innebär att Volvo Cars genom vår partner Verifiera kommer få tillgång till offentliga handlingar som berör din bakgrund. Det huvudsakliga syftet är att ur ett säkerhetsperspektiv kontrollera lämplighet kopplat till Volvo Cars mål kring en trygg och säker arbetsplats. I samband med processen kommer du att behöva godkänna slagningen via mobilt bank-ID.

Utan ditt godkännande kommer vi alltså inte kunna ta dig vidare i processen.

 

 

Har du fackliga frågor?
För fackliga frågor, kontakta Volvo Verkstadsklubb, Abdirzak Bouzoubae,
Alternativt Marie Stenquist, 

 

Om Volvo Cars 

Volvo Cars är ett företag med ett syfte; att föra traditionell bilproduktion in i en 

uppkopplad, hållbar och smart framtid. 

Sedan företaget grundades 1927 har vårt varumärke präglats av ett engagemang kring säkerhet, vilket har bidragit till innovation som förenklar livet för våra kunder. Under 2010 beslutade vi oss för att förändra vår verksamhet, vilket resulterade i en helt ny generation av bilar och teknologier, med stabil tillväxt och rekordförsäljning till följd. Idag ökar vi vår globala närvaro i Europa, Kina och USA och nu söker vi nya talanger. 

Mer än någonsin tidigare utvecklar vi våra kunskaper och färdigheter för att kunna driva förändring inom bilindustrin. Vi letar därför efter innovativa och engagerade människor som vill vara med oss att skapa säkra, hållbara och uppkopplade bilar. Vi tror på människors styrkor och kommer att utmana och stödja dig i att nå din fulla potential. Bli en del av Volvo Cars och följ med på vår resa in i framtiden. 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)