Inaktiv platsannons

Säljare helger och kvällar i Uppsala

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

 

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja

- Du älskar att vinna och hatar att förlora

- Du är lojal och ärlig

- Du är motiverad och engagerad

- Du är utåtriktad

- Du tycker om att ta ansvar

- Du är nyfiken

- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar på XXL har det lite mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ofta innebär ett högt tempo i en god arbetsmiljö.

Våra varuhus är indelat i sex avdelningar: Sport & Hälsa, Skor, Skidor & Cykel, Sport Tech, Sportkläder och Jakt & Vildmark. Två viktiga avdelningar i varuhuset är även Lager och Kassa. Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer.

XXL bjuder in tusentals av gäster till varuhuset varje vecka, och det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra företag väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och även bli behandlade som gäster på XXL. Din främsta arbetsuppgift är att göra våra gäster nöjda genom ett bra bemötande och hög produktkunskap.

Vi söker hungriga säljare som brinner för sina intressen, vare sig det är skor, kläder eller skidor. Vi vill ha experter på varje avdelning och vi tror att den bästa säljaren är den som säljer varor som man själv har egen erfarenhet av.

Just nu söker vi personer som först och främst kan jobba helger - men även vissa kvällar.

 

Avdelningarna som söker personal är Sporten, Sportkläder och Jakt & Vildmark. Skriv och motivera gärna varför du söker och till vilken avdelning.

 

Län:
  • Uppsala
  • Stockholm
Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Skift

Sista ansökningsdag:

2020-10-18

Tillträde:

2020-11-01

Arbetsplats/placeringsort:

Arninge / Täby

Adress:

Saluvägen 5 18766 Täby

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis