Julsäljare extrapersonal på kvällar och helger till Åhléns City Göteborg

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 30 november 2020
  • Göteborg
Arbetsuppgifter

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Drivs du av försäljning, service och människor? Då kanske du är den Säljare vi söker till julen under kvällar och helger.

Vi erbjuder dig

Detaljhandelns roligaste jularbete på ett varuhus som kan erbjuda kunden allt under ett tak. Julen är vår mest intensiva försäljningsperiod och vi söker nu drivna och engagerade medarbetare för att stärka upp våra team på följande avdelningar:

Damavdelningen och på Herravdelningen kan du hitta en härlig blandning av dam- och herrkläder från ett brett sortiment av varierande varumärken.

Damaccessoarer finns ett brett sortiment av allt från märkesväskor till solglasögon, halsdukar, handskar, smycken, och plånböcker.

Hem får du möjlighet att arbeta med en mängd olika varumärken och produkter i en trivsam miljö. Denna avdelning driver även vårt jultorg med julens alla måsten.

Barnavdelningen är det fokus på julens höjdpunkt barnen. Här finner du allt för barnen så som kläder och leksaker.

Doftavdelningen får du utöver dofter även arbeta med doftljus, m m

Skönhetsavdelningarna Semiselektiv kosmetik 1 och 2 säljer allt för ansikts- och kroppsvård, hår, naglar, och smink.

Vi ser gärna att du specificerar vilken avdelning du ser att du skulle bidra mest på.

Ditt uppdrag som säljare:

Som Säljare på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att:

  • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

Du jobbar i team och övriga roller i varuhuset kan till exempel vara Visual Merchandiser som ansvarar för varuhusets totala säljmiljö, Makeupartister och Hudterapeuter. Du kommer att rapportera till avdelningschef.


Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
  • En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
  • Ett stort intresse för mode, trender och våra produkter
  • Meriterande med erfarenhet från mode, barn, hem och skönhet

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänsterna är på kvällar och helger. Du arbetar på schema som sträcker sig över kvällar och helger främst under november och december samt över jul-och nyårshelgen,(julafton och juldagen är exempel på dagar vi har öppet).

Skriv med i din ansökan under vilken period som du är tillgänglig att arbeta hos oss. Vi ser gärna att du kan börja arbeta hos oss enligt överenskommelse.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 16 år.

Publicerad den

17-11-2020

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen