Inaktiv platsannons

Trainee till Atea i Stockholm

Om tjänsten

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom informationsteknologi tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Genom att skapa lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över är du som medarbetare på Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.  

Din roll i laget

”Som Management Trainee är du med i både det dagliga och strategiska arbetet inom många av Ateas avdelningar, vilket ger en bred förståelse för bolaget och it-branschen i stort. Genom både individuella projekt och projekt tillsammans med andra traineer, får du visa vad du går för och använda dina kompetenser samtidigt som du bidrar till verksamhetens utveckling. Personligen utvecklades jag mycket genom att få chansen att testa det jag var nyfiken på, och av insikterna jag fick i andras ledarskap. Nätverket jag fått under året är en otrolig tillgång i min fortsatta resa på Atea.” 

Så säger Sara Sahlquist som har varit trainee hos oss och nu har rollen som kompetensansvarig. Vill du veta mer om hur det är att vara trainee på Atea får du gärna ta kontakt med sara.sahlquist@atea.se eller via LinkedIn. 

Låter det spännande? Då kan du vara en av fyra traineer som får en unik möjlighet att under programmets gång komma in i vår verksamhet och utvecklas med oss. Under traineeperioden kommer du ha personlig kontakt och coaching av Ateas VD Carl-Johan Hultenheim samt få en personlig mentor från Atea Sveriges nationella ledningsgrupp.  

Dina arbetsuppgifter

Under traineeperiodens 12 månader kommer du att dela din tid mellan Ateas olika affärsområden och det regionala kontoret i Stockholm och därefter påbörja din resa mot att bli en av våra stjärnor inom konsult eller sälj. Som trainee skapar du ett kontaktnät inom Atea och på så sätt marknadsför dig och dina kunskaper. När traineeperioden lider mot sitt slut beror din fasta placering dels på din inriktning och dina ambitioner men även var i organisationen det finns möjligheter. Målsättningen för oss är att du ska kliva in i en ledarroll hos oss inom några få år efter traineeprogrammets slut. Vårt Traineeprogram är certifierat.  

Vad söker vi hos dig

•    Du är nyutexaminerad (minst 180 hp) med max 2 års arbetslivserfarenhet efter examen. Inriktning på utbildningen har mindre betydelse.
•    Du har kunskap om och intresse för it.
•    Du kan identifiera dig med våra värderingar och en företagskultur som lever dessa värderingar lockar dig.  
•    Du söker aktivt nya utvecklingsmöjligheter och ser dig själv i en ledarroll inom några år. Du är trygg och hanterar nya situationer med nyfikenhet och entusiasm. Att arbeta strukturerat och ambitiöst mot givna eller egna mål ser du som stimulerande och en given del av ditt arbete.
•    Du talar och skriver flytande svenska.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Detta är en CV-lös ansökningsprocess, vilket innebär att du i det första steget endast svarar på några få urvalsfrågor. Därefter kommer du att få mer information om hur den vidare processen ser ut. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Carlsson, malin.carlsson@atea.se 08-477 47 97. Sista ansökningsdag är den 5 januari. Denna rekrytering görs tillsammans med HOME of Recruitment.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Publicerad den

29-12-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis