Inaktiv platsannons

Undershållspersonal i Katrineholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Undershållspersonal

Sökes till Katrineholm

Skandinaviska Byggelement tillverkar prefabricerade lösningar för bostäder, kontor, industri och affärslokaler. Företaget ingår i Peabkoncernen och är en del av Byggsystem Prefab som består av ytterligare två företag; Lättklinkerbetong AB  samt Smidmek.  Byggsystem Prefab har totalt ca 350 medarbetare, omsätter 1 miljard kronor och har 1.200 leverantörer.

Nu söker vi en Mekaniker alternativt Elektriker till fabriken i Katrineholm! 

Som en del i vårt underhållsteam kommer du att arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll. Arbetsuppgifterna är mycket varierande med service och reparationer av maskiner, som till största del är automatiserade. 

I dina arbetsuppgifter ingår även bland annat att:

  • Vara behjälplig vid framtagande av underhållsplan samt därefter följa den systematiskt.
  • Delta i återkommande möten där det systematiska arbetet följs upp.
  • Delta i beredandet av reservdelar.
  • Bidra till att uppsatta produktionsmål nås.
  • Aktivt verka för en säker och trygg arbetsmiljö.

Du som person

För att lyckas i denna roll är ditt arbetssätt strukturerat och det är viktigt att du ser lösningar framför problem. Du tycker om att komma med nya idéer, och känner ansvar över dina åtaganden. Din kommunikations- och samarbetsförmåga är väldigt god, och du tycker om att jobba i såväl team som ensam. Du har lätt för att göra rätt prioriteringar, och bör vara stresstålig då det kan uppkomma oväntade driftsstörningar som behöver åtgärdas snabbt. Som person är du öppen för att ge och få konstruktiv feedback från kollegor och närmaste chef.

Din bakgrund innefattar utbildning, och framför allt erfarenhet, inom mekanik/hydraulik och/eller arbetat som automationselektriker.

Du behöver ha goda kunskaper inom;

  • Svenska och engelska, både tal ock skrift
  • Svets

Meriterande är om du;

  • Har gått kursen ”El för mekaniker”
  • Har truck-, travers- och sky-lift kort.
  • Förstår det tyska språket, både tal ock skrift.
  • Har en god dator vana.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Tjänsten är heltid. Arbetstider och tillträde efter överenskommelse.

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-11-23

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Katrineholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Katrineholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)