Inaktiv platsannons

Praktik region väst i Göteborg

Om tjänsten

Är du student inom bygg eller anläggning och har praktik som en del av din utbildning under vårterminen 2021? Nu har du chansen att jobba med härliga kollegor på Serneke.

Vi handleder dig med viljan att utöka din teoretiska kunskap med praktisk erfarenhet. Tillsammans med kollegor på Serneke är vår ambition att du ska få en givande tid hos oss. Inom Region väst kan du söka dig till Göteborg, Trollhättan, Skövde, Borås, Alingsås och Jönköping. 

Vår kärnverksamhet är organiserad i Serneke Sveriges fem regioner; Väst, Öst, Syd, Mitt och Norr. I varje region finns vårt erbjudande av tjänster inom entreprenad och projektutveckling med ett gemensamt resultatansvar. Koncernen har cirka 1 100 anställda. 

Serneke är inte som andra byggbolag. Vi driver utvecklingen framåt genom att utmana normer, tänka annorlunda och hitta nya lösningar på gamla problem. För våra kunder, samhället och nästa generation. Vår vision är att ligga i framkant globalt inom utveckling av hållbara samhällsbyggen.

Vi söker dig som är i mitten eller i slutet på dina studier inom bygg eller anläggning och vill arbeta ute i produktion i något av våra spännande projekt. Har du ett stort engagemang och en vilja att alltid ge det lilla extra?

Vi har ett begränsat antal platser och du är varmt välkommen med din ansökan. Viktigt att du anger vilken ort du söker dig till samt under vilken tidsperiod praktiken gäller. Ansökan ligger uppe till tisdag den 1 december och vi återkopplar därefter hur möjligheterna ser ut, senast under december månad.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Internship
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej