Inaktiv platsannons

Lager- och transportmedarbetare i Jordbro

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Beskrivning

Lagermedarbetare

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 

Till vårt distributionslager i Jordbro söker vi nu dig som trivs med ett fartfyllt och fysiskt arbete. Som lagerarbetare består din huvuduppgift i att köra truck medan du plockar (röststyrt plock) och packar varor till våra kunder.

Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna förväntar vi oss att du tillför avdelningen hög effektivitet och kvalitet i din arbetsinsats.

Det är viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt, kan samarbeta väl med dina arbetskamrater och vill bidra till god stämning i gruppen.

 

 

 

Det här förväntar vi oss


Det krävs god fysik och det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa. Arbetet kräver att man är stresstålig, ordningsam och noggrann. Rätt attityd är viktig för oss. Du ska ha fyllt 18 år.

Truckkort är meriterande men inget krav då vi utbildar våra medarbetare. Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö är meriterande. Det är meriterande om ditt tidigare arbete har innefattat kund- eller leverantörskontakter, att du har hanterat utmaningar eller problem som har uppstått på arbetsplatsen samt att du har samarbetat med människor från skilda perspektiv, kulturer, bakgrunder och språk.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Alla medarbetare på avdelningen arbetar tillsammans för att ständigt förbättra vår arbetsplats och förenkla våra arbetsmetoder. Du tar själv ansvar när det gäller ordning och reda på arbetsplatsen. Målet är att skapa en smart och säker arbetsplats.

 

Tjänsten avser en provanställning på 6 månader. Tillträde enlig överenskommelse. Arbetstider är måndag-fredag, kvällsarbete, även helgarbete kan förekomma.

 

Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.

Utbildning och certifikat

 

Det är meriterande, men ej ett krav om du har certifikat eller utbildning inom någon av följande:

 

  • A1 plocktruck, låglyftande
  • A2 Ledstaplare
  • A3 Låglyftande åktruck, stående/sittande
  • A4 Låglyftare
  • B2 Åkstaplare, stående/sittande
  • B3 Skjutstativ

 


Publicerad den

18-12-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jordbro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jordbro | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis