Inaktiv platsannons

CRO och Personaliseringsspecialist - Coop Sverige AB i Solna Solna

Om tjänsten

Är du en fena på konvertering och personalisering? Är du passionerad för data och experiment? Då kan det vara dig vi söker till vårt affärsområde Digitala kundmöten & E-handel. Vi utgör tillsammans ett tight team som arbetar med samma mål - att förbättra våra medlemmars kundupplevelse och skapa den bästa digitala e-handelsplattformen inom dagligvaruhandeln.

I rollen som Konverterings- och Personaliseringsspecialist på Coop ansvarar du för att driva det strategiska och operativa arbetet i hur vi arbetar med CRO, personalisering och experiment över Coops digitala kanaler.

Du arbetar löpande med att driva arbetet med AB-tester och personalisering från idé till hypotes. Du ansvarar för hela testprocessen från framtagning av testplaner, till utveckling av test, analys och rapportering.

HUVUDSAKLIGA ANSVARSOMRÅDEN

  • Strateg och affärsansvarig för personalisering och CRO: strategi, teknik, data, tester och monitorering
  • Kravställare av personalieringsverktyg och AI-modeller
  • Operativt arbeta med att A/B-testa, optimera och vidareutveckla funktionalitet och innehåll för förbättrad kundupplevelse genom exponering av tex sortiment, shop in shop, erbjudanden, tjänster och content
  • Arbete med att strategiskt sätta upp hypoteser om vad som bör testas och utveckla framåt. Monitorera back-loggen och krav tillsammans med PO på Digital inom området
  • Visualisera kreativa paketeringar, ur ett kund- och analysperspektiv: sortiment, kampanj, leverantörssamarbeten och sök inom coop.se/app. Detta både ur ett always on perspektiv och den kommersiella kalendern
  • Ansvarig för att effektivisera och optimera trafik och kundströmmar inom coop.se/app. Tjänsten innefattar även att följa upp och analysera resultatet för att optimera försäljning, lönsamhet och kundnöjdhet samt att dela kunskapen inom Coop.
  • Driva test-strategin genom våra digitala plattformar i enlighet med affärsmål över alla typer av AB-tester, från server-side till personalisering.
  • Sätta upp KPI:er och operativt arbeta mot optimering av dessa genom ett data-drivet och experimentellt arbetssätt
  • Arbeta fram ramverk kring vad som görs inom CSAB resp våra föreningar inom sverie, ta fram relevanta verktyg för lokala initiativ inom plattformar där vi möter kund

Publicerad den

18-12-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis