Inaktiv platsannons

KAM till Martin & Servera Restauranghandel - Stockholm Stockholm

Vi söker en Key Account Manager till vårt team i Årsta som vill vara med och driva Martin & Servera Restauranghandel som branschledande leverantör inom mat och dryck!   Om... Säljarbetet handlar om långsiktiga och utvecklande...

Om tjänsten

Vi söker en Key Account Manager till vårt team i Årsta som vill vara med och driva Martin & Servera Restauranghandel som branschledande leverantör inom mat och dryck!

 

Om rollen

Säljarbetet handlar om långsiktiga och utvecklande kundrelationer där du med din expertis inom mat och dryck vägleder kunder i deras affär. Som Key Account Manager bedriver du försäljningsarbetet självständigt, men är en del av ett stort dedikerat team inom säljområde i Stockholm. Stort fokus ligger på försäljningsutveckling samt att upprätta och bibehålla goda relationer och med nya och befintliga kunder. I den här rollen får du arbeta med Stockholms krogliv och restauranger och bygger ett stort kontaktnät i branschen både bland kunder och leverantörer.  

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Du kommer arbeta både operativt och strategiskt med att bearbeta, utveckla och driva affärer mot nya och befintliga kunder på ditt affärsområde. Du driver ditt arbete självständigt och ansvarar för att skapa lönsamma affärer för både oss och våra kunder. I rollen ingår säljfrämjande aktiviteter såsom att delta på mässor och kundaktiviteter.

 

Vi söker dig

Du har ett stort intresse av och kunskap om mat och dryck. Din affärsmässighet, säljdriv och vilja att ge professionell service i världsklass är likaså avgörande för att lyckas i rollen.

Vi förutsätter att du är resultatorienterad, engagerad och förmågan att upprätta kontaktnät med både kunder, leverantörer och internt inom företaget.

 

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning - både långsiktigt arbete och att skapa nya kundkontakter
  • Haft resultatansvar tidigare
  • Körkort
  • Eftergymnasial utbildning (meriterande)

 

Om oss

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vara en positiv kraft. Vi är fullt övertygade om att det är så vi utvecklar vår affär.

 

Din arbetsplats

Vid Årstafältet finns vårt huvudkontor och vårt säljkontor för Stockholmsregionen. Här har vi samlat centrala funktioner, företagsledning, samt vår utbildningsverksamhet GastroMerit. Totalt arbetar närmare 300 personer i Årsta. Vi erbjuder bra förmåner för våra anställda – bland annat ett generöst friskvårdserbjudande, lunchsubvention och pensionsplanering via Lifeplan. Här finns gym och Sveriges kanske bästa personalrestaurang. 

 

Urvalsprocessen

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess .

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)