Inaktiv platsannons

Praktik på Serneke i Stockholm

Om tjänsten

Är du student inom bygg eller anläggning och har praktik som en del av din utbildning? Nu har du chansen till en lärorik och utvecklande praktik hos oss på Serneke.

Vi söker dig som är i mitten eller i slutet på dina studier inom bygg eller anläggning och vill göra din praktik i någon av våra arbetsgrupper på Serneke i Stockholm. Har du ett stort engagemang och en vilja att alltid ge det lilla extra? 

Serneke har idag verksamhet inom flera olika affärsområden i Stockholm, både inom bygg och anläggning. Var tydlig med vilket område du är intresserad av och vilken period du har praktik, så kan vi göra vad vi kan för att matcha ditt önskemål. 

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med cirka 1100 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utveckling och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande.

Uppskattar du vad vi gör, motiveras av att skapa nytänkande projekt och vill bidra till att bli Nordens mest progressiva byggkoncern? På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och är stolta över vad vi åstadkommer tillsammans. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Serneke arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. 

Alla sökande kommer att få en återkoppling från oss huruvida vi kan erbjuda en praktikplats eller inte. Du kan förväntas få en återkoppling från oss under vecka 1-2, 2021.

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och personliga brev. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringsspecialist Daniel Långberg på .     

Sök redan idag då urval sker löpande och till dess att rätt kandidat är hittad. 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!


Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Internship
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej