Inaktiv platsannons

Arbetsledare Stora Projekt - Stockholm

Om tjänsten



Region Stora Projekt Stockholm är en av två regioner inom Skanska Sverige som leder och utför stora och komplexa anläggningsprojekt. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss. Vi bygger broar, tunnlar samt väg- och järnväg. Exempel på våra stora projekt är Slussen, Förbifart Stockholm, utbyggnad av Mälarbanan och järnväg i Sundbyberg.
Trafikverket och Stockholm stad är viktiga kunder, men regionen genomför även projekt åt andra kunder. Projekten är i regel stora med ordervärden mellan 100 Mkr och 3 Mdkr och är betydelsefulla för att lösa Stockholms trafikutmaningar samt skapa en trygg och trevlig innerstadsmiljö.


Skanska har tecknat avtal med Trafikverket om att bygga dubbelspår inkl. bl a 1 100 meter tunnel till godsjärnvägen Hamnbanan i Göteborg.
Vi söker nu en erfaren arbetsledare.

Under din ledning kommer vi uppleva ljuset i tunneln

Som arbetsledare har du en nyckelroll i projektet, de flesta förekommande arbetsuppgifterna förväntar vi oss att du skall behärska. Specifikt kommer du att ansvara för följande:

Bistå produktionschef/platschef och blockchef i att leda och planera den dagliga produktionen
Ansvara för styrning av den dagliga produktionen genom att leda och fördela arbetet
Säkerställa att interna och externa riktlinjer, lagar och bestämmelser följs
Informera produktionschef löpande om den dagliga verksamhetens framdrift och resultat
Säkerställa egenkontroll och dokumentation enligt arbetsplatsens rutiner
Genomföra kontroller och syn före, under och efter slutfört arbete
Avropa material och tjänster mot avtal
Vara insatt i de avtal som rör det dagliga arbetet

Du är engagerad, lösningsinriktad och produktionskunnig

Du har troligen en teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande. Vidare har du mångårig (minst 5 år) relevant bakgrund och dokumenterad erfarenhet av arbetsledning undermark och produktion av tunnelbyggnad. Har du erfarenhet av både betong- och bergtunnel är det mycket meriterande. Betongklass I behörighet och sprängkort är meriterande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Vidare är du en engagerad, lösningsorienterad och självgående person som kan se hur vi på bästa sätt kan få den dagliga produktionen att bli så effektiv som möjligt. Du trivs med att arbeta i en utpräglad projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, organiserad och har ett stort engagemang i arbetsmiljöfrågor. Det krävs att du delar Skanskas värderingar om en säker arbetsmiljö där vi bryr oss om både människor och miljön. Vi arbetar säkert eller inte alls och vi går aldrig förbi om vi ser någon agera riskfyllt.

Ansökan

Sista ansökningsdagen är den 29 november 2020. Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Hans Hogård, avdelningschef på 010-448 03 61.

Välkommen med din ansökan.
Additional Information
Statements

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)