Inaktiv platsannons

Reparatör/montör Skanska Rental - Göteborg

Om tjänsten

Skanska Rental AB söker engagerad och serviceinriktad reparatör/montör till Linnarhult, Göteborg!  

Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Skanska Rental hyr ut maskiner och utrustning till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och gröna arbetsplatser. Rental har kundcenter från Luleå i norr till Malmö i söder, ca 350 anställda och omsätter runt 850 MKR. Hållbarhet och säkerhet står högt på dagordningen och företaget är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart!


Du bidrar till nöjda kunder

 

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. Du bistår kunderna med maskiner avsedda för olika bygg och anläggningsprojekt och arbetar med reparation, funktionskontroll samt dimensionering av diverse maskiner och byggutrustning.


I rollen ingår bland annat:
• Färdigställande och reparation av maskiner och byggutrustning så som tvätt, funktionskontroll, felsökning etc.
• Bokföring av service-order i vårt affärssystem IRIS mot kund, fleet och egen verksamhet
• Rådgivning och service kring maskinutbud, tillbehör och andra tjänster


Merparten av jobbet sker på kundcentret i Linnarhult men också på olika projekt ute hos kund, arbete sker inomhus såväl som utomhus.


En driven lagspelare som gillar högt tempo


Vi vill att du har gymnasie- eller YH utbildning med teknisk inriktning alt några års erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, och anläggningsbranschen eller från industri. Du har god kännedom om bygg-, industri-, eller elmaskiner och har god datavana.
Som person är du service- och lösningsorienterad med ett starkt driv och engagemang. Du jobbar som bäst i ett högt tempo och är förändringsbenägen, lösningsfokuserad och drivs av lärandet.
Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Arbetet innebär ett nära samarbete med Skanska Rentals övriga verksamhet, så det är mycket viktigt att du är en lagspelare. Vidare är du strukturerad, ansvarstagande, noggrann och duktig på att överträffa kundernas förväntningar.
B - Körkort är ett krav och BE är meriterande.
Körkort för truck, ledstaplare & travers är meriterande.


Sök idag!


Vid frågor kring tjänsten kontakta Peter Ax, Kundcenteransvarig 010-449 19 50.

Sista ansökningsdag är 2020-12-06, men vänta inte med att söka då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Vi ser fram emot din ansökan!

Additional Information
Statements

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)