Inaktiv platsannons

Vi söker dig som arbetar med IT inom produktion! i Centralt

Här får du möjligheten att lära dig nya tekniker och använda dem för att utveckla industrilösningar i både svenska och internationella projekt. Arbetet kan ske både inhouse på kontoret i Västerås eller på plats hos kunderna inom eller utanför Västerås. Möjligheter finns även att besöka kunder utanför Sverige Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Här ansvarar du för att utveckla och driftsätta digitala systemlösningar. Du genomför möten både på plats ute hos kunder och digitalt. Du utför även konfigurationer och anpassningar i system utifrån kunders behov. Du erbjuds * En arbetsplats med stark gemenskap där du med hjälp av en kompetensledare får utvecklas tillsammans med ditt team på cirka fem personer * En vardag där ni tillsammans har roligt på jobbet och hittar på aktiviteter * En informell företagskultur med stor flexibilitet och möjlighet att själv vara med och påverka Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Publicerad den

28-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Centralt
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis