Inaktiv platsannons

Service & Electronic Repair Technician till JOSAM/Snap-on i Örebro

Som Service & Electronic Repair Technician arbetar du med reparation och kalibrering av mäthuvuden för hjulinställningar på, framförallt, lastbilar från hela världen. Vill du kombinera ditt praktiska och tekniska intresse och med en social roll med stora utvecklingsmöjligheter? Skicka in din ansökan redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

JOSAM är ett världsledande varumärke som numera ingår i den amerikanska Snap-on-koncernen. Här repareras och kalibreras mäthuvuden för hjulmätning med kunder över hela världen. På plats i Örebro finns ca 20 kollegor i olika roller inom produktutveckling, sälj, order, utbildning, verkstad, service & support. Här kommer du till en familjär arbetsplats med hög teknisk kunskap och som även har en egen utbildningsavdelning för sina globala kunder på plats i Örebro.

Som Service & Electronic Repair Technician får du ta del av ett gediget introduktions- och utbildningsprogram där du även får möjlighet lära dig av dina kollegor. Du kommer framför allt gå bredvid en kollega för att lära dig produkterna och verksamheten.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Örebro | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier