Inaktiv platsannons

Bli IT-konsult via AW Academys utbildning på 12 veckor i med omnejd

Går det att lära sig programmering på 12 veckor? Kan jag gå utbildningen utan någon tidigare arbetslivserfarenhet inom IT? Kommer jag som har tidigare IT-kompetens få en riktig utmaning och spetsa mina kunskaper inför nya roller? Får jag en anställning som IT-konsult efter examen? Svaret är JA på samtliga frågor. Genom AW Academy har vi genomfört mer än 85 program och examinerat över 1 450 konsulter som arbetar ute hos Academic Works kunder. Nu öppnar vi upp portarna till vårens program inom C#.NET! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu ä

Om tjänsten

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som inte räds en spännande utmaning. Den baseras på aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo och ständig feedbackdialog.

* Utbildningen som IT-konsult startar den 18 januari 2021
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00
* Utbildningsort: Med rådande situation och för programmets deltagares hälsa bygger vi det här programmet så utbildningen sker remote
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Skellefteå med omnejd

ROLLEN SOM IT-KONSULT

Efter utbildningen kommer du arbeta som IT-konsult genom Academic Work ute hos någon av våra kunder. Tidigare konsulter har arbetat i roller som bland annat systemutvecklare, testare, applikationskonsult, DBA, IT-support, projektledare och UX-designer. Befattningar, branscher och storleken på företag kommer att variera och det är viktigt att du i rollen som konsult är öppen för det. Det uppdrag du kommer få styrs av marknaden och våra kunders behov.

Min tid på AW Academy har varit de mest intensiva veckorna i mitt liv, men jag ångrar inte en sekund! Under 12 veckor har jag inte bara lärt mig ett helt nytt programmeringsspråk, jag har också blivit bättre på samarbete, att be om hjälp och att hjälpa andra. Dessutom har jag träffat många nya människor med olika bakgrunder och gemensamma mål - en perfekt erfarenhet för att fortsätta i rollen som IT-konsult.
Marie Flem - JavaScript S18

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
med omnejd
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier