Inaktiv platsannons

QA-ingenjör till Afry!

Har du en ingenjörsexamen med relevant arbetslivserfarenhet och vill arbeta som QA-specialist inom läkemedels- och livsmedelsindustrin? Afry, fd. ÅF/Pöyry, är Sveriges attraktivaste arbetsgivare för civilingenjörer enligt Universum, innehar en bred kompetens och lägger stort fokus på medarbetarens egen utveckling. Som QA-ingenjör kommer du att tillhöra Afrys huvudkontor i Stockholm och bli en del av deras framgångsrika samarbeten samtidigt som du får ett stort kontaktnät och inblick i arbetet hos de stora Life Science- och livsmedelsföretagen. Välkommen in med din ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären.

Om tjänsten

Academic Work söker för Afrys räkning en ingenjör till deras kontor i Stockholm. Afry fortsätter att växa och är i behov av fler ingenjörer som kan bli en del av långsiktiga och spännande projekt inom läkemedels-, livsmedels- och bioteknikbranschen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kommer det bli aktuellt att bli anställd av Afry på sikt.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier