Inaktiv platsannons

Scrum Master till produktbolaget Novacura! i Nya Hovås

Vill du arbeta som Scrum Master i ett snabbt växande företag? Novacura erbjuder effektiva affärsprocesser genom skräddarsydda IT-lösningar. De söker nu dig som brinner för det agila arbetssättet och som vill vara delaktig i att ta företagets utvecklingsteam till nästa nivå! Är du redo för en spännande resa där du får vara med och påverka längs vägen? Sök tjänsten idag då urval sker löpande! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Föreställ dig ett växande IT-bolag med moderna lokaler, goda utvecklingsmöjligheter och stora kontaktytor. I fräscha lokaler mitt i Hovås sitter ett 40-tal anställda med ett tydligt fokus och höga krav på kvalité.

På Novacura är vi experter på affärssystem och processförbättring. Genom vår övergripande syn på hur olika branscher fungerar tillhandahåller vi lösningar som är enkla att anpassa efter varje kunds specifika krav och behov.

Plattformen Novacura Flow, ett verktyg för att nyskapa, omvandla och förbättra affärsprocesser. Det är en innovativ plattform som kopplar samman personal med affärssystem och som hjälper till med den digitala omvandlingen. Plattformen fungerar likt ett tunt lager som läggs ovanpå befintliga affärssystem. I detta lager skapas nya skräddarsydda affärsappar som förbättrar användarens upplevelse.

Som Scrum Master kommer du att få en betydande roll där ditt fokus kommer att ligga på att utveckla och stötta två av Novacuras utvecklingsteam. Du som tar dig an den här rollen kommer ha ett supporterande ledarskap för utvecklingsteamen på Novacura. Dina goda tekniska kunskaper gör att du känner dig trygg till att leda ett gäng utvecklare med varierande erfarenhetsnivåer. Teamen du kommer att tillhöra är två passionerade team med stort intresse för teknik och kvalité.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Nya Hovås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier