Inaktiv platsannons

Utbildningskonsult inom Webbutveckling Frontend till Teknikhögskolan i Centralt

Nu söker vi en driven utbildningskonsult med bakgrund inom IT till Teknikhögskolans nya YH-utbildning inom .NET i Gävle! Är du kommunikativ med en förmåga att inspirera och vägleda andra så kan det vara dig vi söker. Här får du möjligheten att kliva in i ett härligt arbetsteam och vara med och utbilda framtidens .NET-utvecklare! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Under denna kurs kommer du utbilda i webbutveckling i frontend (HTML5 Canvas, Typescript, Javascript ramverk, CSS, HTML5). Du kommer arbeta utifrån en kursplan men med frihet under ansvar att själv välja metod för hur du vill lära ut. Till hjälp har du stöttning av ett härligt arbetsteam på sju personer. Varje utbildning har dessutom en ledningsgrupp med personer från näringslivet där du kan låta dig inspireras och bidra för att utbildningen ska bli riktigt vass!

Tjänsten är på deltid, cirka 50% och kursen sträcker sig från 18/1 2021 t.o.m. 28/2 2021. Det kommer även vara möjligt att utbilda inom fler kurser som ingår i utbildningen förutsatt att du har de kunskaper som krävs.

Du erbjuds

* En härlig arbetsmiljö och ett stöttande arbetsteam
* Möjlighet till att utvecklas inom arbetet
* Ett stort kontaktnät inom näringslivet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Centralt
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | IT | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier