Inaktiv platsannons

Kundrådgivare sökes till Webhelp! i Centralt

Är du självgående och tekniskt lagd? Vill du arbeta med teknisk support hemifrån? Har du dessutom möjlighet att starta den 27/11? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker flertalet kundtjänstmedarbetare till expansiva Webhelp!

Som kundtjänstmedarbetare på Webhelp i Göteborg är du kundernas stöttepelare vid frågor och funderingar kring deras mobiltelefon, surfplatta och dator. Du kommer dagligen hantera både enklare och mer komplexa ärenden i samråd med olika slags kunder som är i behov av din expertis.

Din anställning kommer börja med en fyra veckor lång och gedigen distansutbildning. Under hela utbildningsperioden och tiden därefter kommer du få stöttning och coachning från våra instruktörer och teamleaders. Trots att detta sker digitalt är vi måna om att du känner dig bekväm och trivs i rollen, även om du jobbar hemifrån.

I och med den rådande Covid-19-pandemin har Webhelp övergått från att ha alla deras medarbetare på kontoret till att ha sina Advisors arbetandes hemifrån. Detta har medfört stora krav på omställning från deras sida. Därför söker de nu nya kundtjänstmedarbetare som både kan och vill arbeta hemifrån!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Webhelp Nordic.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Centralt
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier