Inaktiv platsannons

Extrajobb som trivselvärd inför jul! i Söderslätt

Julen närmar sig mer och mer och detsamma gäller julhandeln. Är du student och vill jobba extra inför jul med att vara med och sprida information om mysiga julaktiviteter som arrangeras på ett stort köpcentrum? Läs mer och sök idag, då urval sker löpande! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Det här är ett perfekt extrajobb för dig som är student och vill tjäna lite extrapengar kring jul och sprida en god stämning. Vi söker nu 4 trivselvärdar, som kommer gå runt i Söderslätts köpcentrum och dela ut information och berätta om vilka tider det kommer bli sagostund av tomten/tomtemor i gallerian.

I det här jobbet är viktigt att du vågar ta eget initiativ och är orädd då du kommer att ansvara för att besökarna förhåller sig till de riktlinjer som finns i och med rådande läge. Du kommer att jobba lördagar och söndagar från första advent mellan cirka 12 till 16, samt dagarna innan julafton.

Du kommer att jobba som konsult hos Academic Work på uppdrag av vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

25-12-2020

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Söderslätt
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Promotion / Eventpersonal | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis