Inaktiv platsannons

Norsktalande kredithandläggare till American Express i Gärdet

Är du norsktalande och vill göra karriär på ett välkänt kreditkortsföretag? Vill du arbeta med toppklassig service och dessutom få värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande företag? Då ska du inte missa denna chans att få utvecklas både professionellt och personligt. Ta chansen och vässa ditt CV ytterligare, urval sker löpande. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en strukturerad norsktalande kredithandläggare med stort servicefokus. Arbetstiden är förlagd under kontorstider 8-17 (40h/v) och kontoret är på Gärdet, Stockholm. Som kredithandläggare hos American Express tillhör du avdelningen Consumer Credit, där du ger förstklassig service till bolagets kunder. Ditt team består av c:a 9 personer och du kommer hantera både norska och svenska samtal. Viktigt att du är flytande i både tal & skrift i det norska språket, samt även i svenska. Detta då det används i det dagliga arbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och American Express önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår uppdragsgivare. Uppdraget kommer att vara på heltid och det kommer finnas goda möjligheter att bli överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Gärdet
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier