Inaktiv platsannons

Systemtestare till Skyresponse! i Luleå

Skyresponses långsiktiga ambition är att vara ett ledande internationellt mjukvaruföretag för hantering av larm och händelser generade inom IoT. För att kunna nå den ambitionen behöver de stärka upp teamet med en Systemtestare. Vi söker dig som vill göra skillnad i en öppen, entreprenöriell kultur som bygger på personligt engagemang. Varmt välkommen med din ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Skyresponse har utvecklat ett avancerat och ledande molnbaserat system för larm- och incidenthanteringstjänster. Systemet används för att skapa trygghet och säkerhet för människor och genom att reagera på avvikelser från uppkopplade produkter där en människa eller maskin behöver hjälp med åtgärd. Systemet säkerhetsställer att varje larm når fram till rätt person eller rätt system. Systemet ger full spårbarhet genom hela larm- och incidenthanteringskedjan som dokumenteras i realtid. Skyresponse har byggt ett globalt tillgängligt system som bygger på AWS vilket skapar stor skalbarthet..
Skyresponse har startat den internationella expansionen med Storbritannien och Schweiz som de första marknaderna utanför Norden. Skyresponse säljer sina produkter via Partners i en indirekt affärsmodell och har via sina partners byggt en stark position i Norden där mer än 450 företag- och offentliga verksamhet använder Skyresponses lösningar med mer än 3,5 miljoner larm och incidenter som hanteras varje månad. Skyresponse-systemet används som nyckelkomponent av våra partners (lösningsleverantörer) som lägger till hårdvara, installationer och kundsupport och säljer till slutkunderna.

Bolaget är idag relativt litet men snabbväxande och dubblerar omsättningen på årsbasis. Ägarna är en kapitalstark grupp investerare och affärsänglar som har en långsiktig syn på verksamheten och som bidrar med ett stort nätverk av kontakter.

Du erbjuds

* Bolaget fokuserar idag primärt på den stora och snabbväxande marknaden för Connected Care inklusive äldrevård, samt Personal Security. Systemet kan även användas för IoT-tillämpningar inom andra områden, och som exempel har företaget redan kunder inom exempelvis Smart Buildings.
* I rollen Systemtestare rapporterar du direkt till Utvecklingschefen.
* I jobbet ingår resor till Skyresponses kanalpartners i Skandinavien och i Europa.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Luleå | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier