Inaktiv platsannons

Extrajobba som lagerplockare på Mediq i Västerslätts industriområde

Har du någonsin funderat på varifrån munskydd, lindor, kompresser och andra produkter som du stött på som patient inom sjukvården kommer från? Hos Mediq kan du få svaret! Sommarjobba på Mediqs lager som lagerplockare med att plocka sjukvårdsartiklar och medicintekniska produkter. Här trivs du som vill arbeta i en familjär stämning där man gillar att hjälpas åt! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Som lagerplockare kommer du arbeta med orderplock av hälso- och sjukvårdstillbehör utifrån plocklista som du checkar av allteftersom du hittar rätt produkt. Du arbetar efter leveranshålltider som är fyra gånger per dag, det betyder att din order ska vara packad och klar till utleveransen. Du kontrolleras av en person på lagret som är ansvarig för att samtliga har plockat rätt enligt orderlistan. Det är viktigast att det blir rätt eftersom slutkunden är en patient. Återrapportering sker per individ och introduktion är förlagd på två veckor tillsammans med din fadder.

Publicerad den

26-12-2020

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Västerslätts industriområde
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Logistik / Transport | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis