Inaktiv platsannons

Head of Programmatic till Game Lounge i Stockholm

Har du några års erfarenhet inom Programmatic och vill ta dig an en roll där du får det övergripande ansvaret inom området på ett bolag i stark expansionsfas? Vill du också vara med och bygga upp ditt eget team från scratch? Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Som Head of Programmatic på Game Lounge kommer du att vara stationerad i centrala Stockholm och tillhöra marknadsavdelningen. I din roll så kommer du ha det övergripande ansvaret för att utveckla och driva den programmatiska verksamheten för Game Lounge och ha en mycket viktig roll inom organisationen. I rollen som Head of Programmatic rapporterar du direkt till bolagets CMO, Carl-Johan.

Publicerad den

18-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 -
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis