Inaktiv platsannons

Produktionsadministratör till Ragn-Sells i Norrköping

Här är möjligheten för dig om trivs i en bred administrativ roll som också innebär många kontaktytor internt och externt. Ragn-Sells är företaget med familjär stämning och engagerade kollegor. De har stora framtidsplaner och du får vara med på en tillväxtresa där arbetssätt och rutiner utvecklas i ett högt tempo. Här har du roligt på jobbet samtidigt som du bidrar till att göra skillnad för miljön. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker en produktionsadministratör till Ragn-Sells i Norrköping. De är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Ragn-Sells är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand med nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Verksamheten på Häradsudden har expanderat väsentligt senaste tiden och fortsätter att växa.

Tjänsten som produktionsadministratör är bred och innebär många olika administrativa arbetsuppgifter. Du säkerställer rätt information på rätt plats, tar fram underlag och statistik samt rapporterar statistiken vidare både löpande och vid förfrågningar. Här blir du den administrativa spindeln i nätet med mycket tillhörande kontakt med interna kollegor i olika roller, kunder och chaufförer. Rollen passar dig som trivs med en varierad arbetsdag där du med kort varsel kan få prioritera om dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds

* En tjänst på ett familjärt bolag med ett härligt arbetsklimat som skapas av kollegorna på plats
* Ett företag med god lönsamhet som är i en spännande tillväxtfas
* Att få arbeta i en organisation där utveckling sker i ett högt tempo och där alla medarbetare är engagerade och delaktiga i verksamhetens utveckling

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Norrköping | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier