Inaktiv platsannons

Mobile Developer till IT-konsultbolaget Digitalent! i Stureplan

2017 grundades Digitalent, ett IT-konsultbolag inom AW Group. Under snart 4 år har Digitalent byggt en stabil grund att stå på, med riktigt nöjda medarbetare och hög teknisk kompetens. De befinner sig i en spännande fas, och söker nu en Mobile Developer. Det här är en möjlighet för dig som gillar att arbeta som konsult och samtidigt vara en del av ett härligt gäng på bolaget. Välkommen till Digitalent - Leading Tech, Developing People! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörja

Om tjänsten

Digitalent är ett medarbetarcentrerat IT-konsultbolag, fullt av tekniskt kompetenta och omtänksamma människor. De arbetar med att driva projekt i teknisk framkant och samtidigt bygga bestående digital kompetens hos sina kunder. Bolaget har gjort en spännande resa och befinner sig fortsatt i en stark expansion. Till Digitalent kommer du för de tekniska utmaningarna, men stannar för den personliga utvecklingen och kollegorna. Du erbjuds * Möjlighet att bli delägare i Digitalent * En Employee Experience Manager som kommer hjälpa dig utvecklas * En stark företagskultur med kollegor långt utöver det vanliga. På Digitalent hjälper och stöttar man varandra på kontoret såväl som digitalt - allt går att lösa! * Kompetensutveckling, mentorskap och en hel del andra förmåner * En julgran varje år som levereras till din dörr * Att bli en del av ett familjärt företag där alla anställda värdesätter gemenskap och som lyfter samt utvecklar varandra * Att få vara med på en spännande resa med nationell- & internationell expansion Läs gärna mer om Digitalent här är eller spana in deras Instagram.

Publicerad den

18-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stureplan
Antal timmar per vecka
0 -
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis